AdventureClub aduce impreuna companii din toate domeniile pentru a lua parte la editia din 2015 a “Winter Corporate Cup” la schi alpin si snowboard.
Desi obiectivul principal este de a castiga ravnita “Corporate Cup” si a premiilor puse in joc, participantii vor putea sa isi dezvolte abilitatiile de lucru in echipa, motivare si competitivitate cat si sa creeze noi prietenii, aducandu-si totodata compania in prim plan.

CAND?
21-22 Februarie 2015

UNDE?
Poiana Brasov

CUM AJUNGEM?
AdventureClub va pune la dispozitia participantiilor un autocar ce ii va transporta pe acestia pe ruta Bucuresti-Poiana Brasov si retur.

CAZAREA si MASA?
Participantii vor fi cazati la Hotelul Poiana*** (www.anahotels.ro/poiana/) din Complexul ANA HOTELS, localizat la baza partiei de schi.
In seara zilei de sambata toti participantii vor lua parte la cina festiva unde se va face premierea concursului de schi si snowboard, iar apoi seara va continua cu o petrecere pentru a celebra momentul.
Duminica dimineata, inainte de plecarea spre Bucuresti, participantii vor servi micul dejun in restaurantul hotelului.
De asemenea, participantii la WINTER CORPORATE CUP vor putea beneficia de serviciile de SPA(piscina si sauna) ale hotelului.

CONCURSUL DE SCHI SI SNOWBOARD
Organizarea concursului de schi si snowboard se va face impreuna cu “Clubul Sportiv Carpati Sinaia”.
Clubul va pune la dispozitie toate materialele necesare organizarii concursului dupa reguli FIS (Federatia Internationla de Schi), iar montarea traseului va fi facuta de antrenorii acestuia.
Concursul se va desfasura pe 8 categorii:
– Schi/snowboard baieti 20-35 ani
– Schi/snowboard baieti +35 ani
– Schi/snowboard fete 20-35 ani
– Schi/snowboard fete +35 ani

In ziua concursului toti participantii vor beneficia de SKIPASS gratuit pe partiile din Poiana Brasov.